top of page

O mně

Jmenuji se Tereza Přikrylová, je mi 30 let a jsem mámou (už) 3,5 leté holčičky. 

Vždy jsem se ráda věnovala dětem a vymýšlela pro ně různé hry, bojovky a úkoly. Mým největším koníčkem je všelijaké tvoření, proto spojení kreativity a práce s dětmi mi dalo do života směr. Mám vystudovanou střední pedagogickou školu (předškolní a mimoškolní pedagogika) a vysokoškolský obor Učitelství pro 1. stupeň ZŠ. Během studia jsem pracovala 3 roky jako vychovatelka ve ŠD a poté nastoupila na mateřskou dovolenou. Veškeré pomůcky pro děti jsem si vždy s radostí vyrobila sama.

 

Protože mi doma vymýšlení a tvoření chybělo, rozhodla jsem se tvořit dál, podělit se o mé nápady s vámi a dostat tak mé materiály k dětem. Takže když mám po celodenním shonu chvilku, tvořím didaktické materiály od Beruši. Už to budou 4 roky a díky vaším pozitivním reakcím mě to stále baví a naplňuje.

 

Od září na mě čeká třídnictví v 1. třídě, tak vše otestuji v akci a budu se o vše s vámi dělit dál ☺︎.

8EA4BC72-20C1-46B5-AAC3-08F713EAE91E.JPEG
Proč Beruša?

Už od malička mi tak říká táta. Beru nebo Berušo. Je to hravý a protože mi tak říkal hlavně když jsem byla malá, zdálo se mi to jako vhodný název pro materiály určené dětem.

Jak k Vám mé materiály dorazí?

Materiály posílám v PDF verzi na e-mailovou adresu, nebo Českou poštou doporučeně. Dávám přednost platbě předem na účet, ale je možné se domluvit i na dobírce, která je ovšem dražší.

Kontakt

 

Klikněte v menu na pole Objednávka, kde najdete formulář k odeslání zprávy či dotazu. Můžete mě kontaktovat i na mých sociálních sítích.

E-mail: od-berusi@email.cz

IČ: 88508838

Neplátce DPH.

  • Facebook
  • Instagram
fler.png

AUTORSKÉ MATERIÁLY - PROSÍM, NEŠIŘTE SOUBORY DÁL (ROZESÍLÁNÍ, NAHRÁVÁNÍ NA INTERNET, APOD.) - PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV.

bottom of page