top of page

Na Vaši stránku mě nasměrovala třídní učitelka mého syna v rámci distanční výuky a musím pochválit Vaše nápady i výrobky.

PL - Vznik Československa

 

Děkuji, jsou krásně zpracované a konečně něco, co mi pro čtvrťáky vyhovuje náročností!

:-)

Děkuju moc, už od Vás mám skoro všechno. Dcera říká, že mám hodně pracovních listů, ale ty od Beruši jsou nejhezčí!

Už dlouho Váš web sleduji a moc se mi Vaše materiály líbí, takže dnes s objednávkami začínám a brzy budu pokračovat, protože než bych něco v této době ještě vytvořila, to raději zakoupím od Vás :-) obzvlášť když vše máte tak krásné a hlavně srozumitelně psané s nádhernými ilustracemi!!!
Chtěla bych Vám moc poděkovat za krásně vytvořené materiály pro děti do výuky. V době distanční výuky opravdu moc pomohou a moji prvňáčci je mají moc rádi. Jelikož se od mala také věnuji výtvarce, sama moc ráda kreslím, tak jsou mi Vaše materiály velmi blízké. Ještě jednou děkuji a jsem ráda, že mám možnost Vaše materiály využívat pro své školáky. 

 

 

Moc děkuji za zaslané materiály. Objednávám si je u Vás často a děti je milují. Jsou nádherně, promyšleně a precizně vyrobené. 

Opravdu úžasné.

Spokojená jsem jak já, tak děti :-)
Pracovní listy jsou přehledné v moc hezkém provedení :-)
Každý rok si sebehodnocení vytvářím sama, letos velké dííky za pomoc!!! :-))

Moc Vám děkuji za zaslání materiálů, moc se těším, až je s dětmi využijeme. Vaše materiály mám opravdu moc ráda, není to žádný kýč.

Děkuji za pracovní listy, už jsem je i v minulosti od Vás využila volně ke stažení, jsou perfektní a hlavně to děti baví, protože jsou kreativní a není to klasické vyplňování prac. sešitů. Ráda se od Vás inspiruji a vážím si toho, že i občas dáte něco zdarma, protože s tím máte spoustu práce.
Učitelský zápisník
Každou chvíli jsem číhala, zda už nemám zápisník na mailíku. Je naprosto úžasný! Musela jste si s tím dát neskutečnou práci. Deník pro učitelky MŠ jsem hledala už hrozně dlouho, ale pokaždé tam něco chybělo... Tohle je naprosto dokonalé. Už se nemohu dočkat, až si deník vytisknu.

 

 

Chci moc poděkovat za tak skvělý nápad! :) Už vyplňujeme prázdninový deník od začátku prázdnin a musím říct, že je to fantastické. Je moc hezky udělaný a baví nás :)

Jste naprosto úžasná a já jsem nadšená. Přidala jsem si Vás do oblíbených záložek a průběžně budu dokupovat Vaše krásné materiály. Moc děkuji :)

Kontrastní černobílé kartičky jsou úžasné, naše D. má teď přesně měsíc a moc se jí líbí! Děkujeme!

Kontrastní černobílé kartičky jsou naprosto skvělý! Mockrát děkujeme a budu doporučovat dál :-)

 
 
Sebehodnocení žáka - Perfektní, děkuji, moc se mi to líbí! Pěkné grafické i obsahové zpracování. Jsem ředitelka a chci, aby učitelé s dětmi sebehodnocení dělali a toto je skvělé vodítko pro Ty, kteří zatím neví jak.
 
Jste skvělá!! Jsem začínající učitelka a Vaše nápady mě inspirují a pomáhají!!!
DĚKUJI!!
Děkuji za krásné pracovní listy a za vaše nápady. Je vidět, že vás práce učitelky a tvoření baví.

 

 

Za rozvrh hodin veliké díky, děti z něj byly nadšené a všichni ho mají na žákovské knížce.

Přehledné, nápadité, rozmanité a polopatické. Skutečná pokladnice inspirace, díky.

bottom of page