top of page

Lékařský záznam pacienta

Povídáte si zrovna s dětmi o zdraví a o úrazech? Tak tohle je pracovní list přímo pro vás! Můžete využít třeba v prvouce, školní družině a nebo jen tak při hře na doktora.

Cena: 39 Kč - PDF verze, posílám na e-mailovou adresu (3x A4)



🖋 Lékařský záznam pacienta

Děti dokreslí postavičce vlasy a obličej podle toho, o koho se jedná (holka/kluk). Červenou pastelkou zakroužkují, co kamaráda bolí - nebo můžou úraz rovnou nakreslit. Dopíši jeho jméno, míry, teplotu, popíší přesně, jak se cítí a vybarví podle toho i smajlíka. Dále pacientovi naordinují léčbu - vybrané obrázky si můžou vybarvit, nebo jen zakroužkovat. Ve spodní části nechybí místo k dopsání jména doktora a místo pro podpis. Prázdné kolečko v pravém spodním rohu znázorňuje razítko, které si děti dokreslí podle své fantazie.


Tip! Děti můžou vyšetřit i svého oblíbeného plyšáka. Za jméno pacienta jen dopíší, o jakou hračku se jedná - postavu nedokreslují, slouží jen orientačně k určení místa bolesti.


🖋 Vizitky

Soubor obsahuje i 4 druhy vizitek (každá je na formátu A4 dvakrát) - doktor, doktorka, zdravotní sestra a záchranář. Děti si je při hře můžou vybarvit, dokreslit svůj obličej, dopsat své údaje (jméno, telefon, email/adresa) a připnout na triko.


🖋 Recept/léčba

Poslední list obsahuje místo k dopsání receptu nebo léčby, kterou dětský lékař pacientovi naordinuje (4x na A4). Děti si můžou recepty a léčby vymýšlet různě podle své fantazie, např. 3x denně pít malinový čaj, ráno povinná procházka a večer objetí milované osoby!

 
1 062 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page