top of page

Pracovní list DO AUTA!🚗

Mnohé z nás nejen o prázdninách čeká delší cesta autem. My vyrážíme už za pár dní a cesta potrvá 3 hodiny. 3 hodiny a 3 děti v autě. Neotálela jsem a vytvořila tento pracovní list do auta, který až nás přestanou bavit písničky a slovní fotbal, můžeme vytáhnout a zkusit vyplnit.

Zkusíte to taky?


Zažeňte v autě nudu a pomozte dětem vyplnit tento pracovní list jako památku na vaši velkou cestu! Zapište si: kam jedete, datum, jak je to daleko, značku vašeho auta a kdo v něm všechno cestuje, v kolik hodin jste vyjeli (start) a v kolik hodin jste dorazili na místo (cíl). Do nakreslené cesty můžete dopsat města, kterými jste projížděli a vedle cesty zvířata, která jste z auta viděli. Nechybí místo ani na zapsání zastávek, zajímavostí a zážitků. Navíc můžete čárkovat - počítat, kolik jakých aut kolem vás projelo (je na vás, jestli budete počítat barvy, nebo třeba značky aut - záleží, co si doplníte do volného čtverečku) a zaškrtnout si, jestli jste viděli auto policie, záchranářů a hasičů.

 

Pošlete mi fotku vašeho vypracovaného listu na e-mailovou adresu od-berusi@email.cz, označujte fotografie na INSTAGRAMU #odberusi nebo sledujte mé facebookové stránky a nic vám neunikne.


Líbí se Vám tento nápad? Dejte článku srdíčko!

3 371 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page