top of page

🖍 SEBEHODNOCENÍ dětí v MŠ

Soubor 5 sebehodnotících pracovních listů pro děti do školky. Pracovní listy můžete vyplňovat s dětmi jednotlivě ve třídě, ale i hromadně. Dětem v orientaci pomáhají obrázky. Protože ještě neumí psát, stačí obrázky vykreslit nebo zakroužkovat. Pracovní list můžou děti vyplnit i s rodiči doma a přinést do školky jako zpětnou vazbu.

Cena: 89 Kč - PDF verze, posílám na e-mailovou adresu (5x A4).



Jednotlivé pracovní listy dětem vysvětlete a ukažte si jednotlivé obrázky, co vše znamenají.


🖍 CO UŽ UMÍM A ZVLÁDNU - činnosti v MŠ

Děti vykreslí nebo zakroužkují obrázky činností a věcí, o kterých si myslí, že už umí, znají nebo zvládají. Pracovní list obsahuje tyto činnosti: plavání, divadlo (básničky, besídky), cvičení (nebo také zvlášť protažení a dělání dřepů), psaní (obtahování, písmena), stříhání, lepení, malování, kreslení, čísla, geometrické tvary, správné stolování, mytí zoubků, čtení (poslouchání pohádek), hudební nástroje (triangl, bubínek), zpívání.


🖍 CO UŽ UMÍM - sebeobsluha

Děti vykreslí nebo zakroužkují obrázky činností, o kterých si myslí, že už umí. Pracovní list obsahuje tyto činnosti: umět se učesat, mytí rukou (můžeme připomenout, kdy si je umýváme - před jídlem, po toaletě, po příchodu z venku), mytí zoubků, používání kapesníku, skládání oblečení (např. pyžama na postel), umět se obléknout (dát si kalhoty, bundu), jíst lžičkou (nebo příborem), obout se, zavázat si tkaničky.


🖍 Sebehodnocení

Děti dokreslují smajlíky u jednotlivých obrázků podle toho, jak danou situaci zvládají: Poslouchám, když někdo druhý mluví., Umím požádat o pomoc, když si nevím rady., Pomáhám ostatním., Baví mě pracovat ve skupině., Baví mě hrát si s ostatními., Dodělám rozdělanou práci., Uklízím si po sobě., Dodržuji dohodnutá pravidla.


🖍 MŮJ týden

Jak jsem se dnes měl/a? Nechte děti zhodnotit jejich den a podle toho vybarvit daného smajlíka. Můžete využít pouze pracovní dny v týdnu a víkend odstřihnout (nebo můžou víkend doplnit doma). Další den si s dětmi můžete v kruhu povídat, proč se v ten den měly krásně nebo proč byly naopak smutní.


🖍 Co mě ve školce baví/nebaví

Pokud by se vám tento pracovní list zdál časově náročnější, můžete ho rozstřihnout napůl a vyplnit postupně. Děti v něm mají za úkol vybarvit srdíčko nebo smutný smajlík podle toho, jaký vztah k dané činnosti ve školce mají (baví/nebaví, mám rád/nemám rád). Obsahuje tyto činnosti: povídáni, zpívání, hudební nástroje, vytleskávání, kreslení a malování, stříhání a lepení, psaní, cvičení, pohybové hry, čtení a pohádky, básničky, divadlo, oběd a svačinka, odpočívání a na závěr Těším se do školky.


Cena za 1 libovolný PRACOVNÍ LIST - 29 Kč (napište mi, o který konkrétně máte zájem).

3 706 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page