top of page

🖋 ZIMNÍ pracovní listy

Soubor 3 pracovních listů, které můžete využít jako práci navíc v českém jazyce (slohu), ve školní družině, v některých zájmových kroužcích, knihovnách a nebo jen tak s dětmi doma.

Cena: 69 Kč - PDF verze, posílám na e-mailovou adresu (4x A4)


🖋 Můj ŠTĚDRÝ DEN

Začněte s dětmi hned po vánočních prázdninách tímto pracovním listem. Jaký byl jejich Štědrý den? Děti vyplní své jméno, věk, popíšou jak probíhalo sváteční ráno, jaké doma dodržují vánoční tradice, do kapříka nakreslí/napíšou co jedli, co jim a ostatním udělalo největší radost (ať už dárek, nebo něco jiného) a nakreslí jejich vánoční stromeček.


🖋 Rok 2021

V tomto pracovním listě si děti zkusí zhodnotit celý rok. Jaká je jejich nejkrásnější vzpomínka, jaký byl jejich skvělý nápad nebo oblíbená píseň? Děti si také zapíšou, jak se jim dařilo v českém jazyce a matematice (osa s body 0-10, místo ve čtverečku na známku + volný řádek k dopsání dalšího předmětu). Pastelku vybarví jejich oblíbenou barvou, můžou nakreslit/napsat jejich oblíbené jídlo, místo a dopíšou název oblíbené knihy, jména kamarádů a oblíbené věci. Ještě do trika dokreslí svůj portrét a na závěr pár slov, co se chtějí v roce 2021 naučit, zlepšit a co chtějí zažít.


Pracovní list můžete používat každý rok, protože soubor obsahuje i pracovní list s volným místem k dopsání jakéhokoli roku.


🖋 Můj ZIMNÍ den

Tento pracovní list můžete využít kdykoli během zimních dnů. Nechte děti pod čepici nakreslit jejich podobiznu a dokreslit sněhuláka podle jejich fantazie. Dopsat mají za úkol, co dělávají v zimě vevnitř, venku, jakou mají nejradši zimní pohádku, teplý nápoj, jídlo a vlastními slovy napsat cokoli na téma SNÍH.



5 821 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Pranostiky ZIMA

bottom of page