top of page

➜🌞 Jarní ŠIPKOVANÁ

Jarní ŠIPKOVANÁ od Beruši je vhodná pro děti od 6 - 12 let. Obsahuje 10 úkolů s obrázky, 10 pohybových úkolů, šifru a tajenku.

Cena: 199 Kč - PDF verze, posílám na e-mailovou adresu (22x A4, barevně i černobíle).


➜ Proč ŠIPKOVANOU od Beruši?

I když šipkovaná obsahuje pouze 10 úkolů, obsahuje vše pro zpestření vyučovací hodiny nebo obyčejné procházky. Děti se můžou zábavnou formou něco naučit, či si zopakovat a navíc si dopřejí více pohybu. Maloškům pomůže někdo starší a školáci zvládnou sami.

  • Šipkovaná obsahuje 10 stanovišť s úkoly. K jejich plnění nebudete nic potřebovat.

  • Najdete v ní úkoly na tyto témata: Jarní květiny, Mláďata, Ptáci, Počasí, Hmyz, Měsíc knihy, Den Země + šifru s pranostikou + pohybové úkoly (např. K dalšímu úkolu poletuj jako motýl) + Velikonoční tajenku (sbírání písmen).

  • Směr dalšího stanoviště vám znázorňují šipky v dolní části úkolu. Úkoly mají jednotlivé barvy, aby se mohly lépe orientovat i menší děti.

Soubor obsahuje:

  • 10 karet s úkoly (formát A4),

  • 1x informační list s pravidly šipkované, do kterého si můžete dolepit mapu areálu nebo dopsat vzkaz či poděkování.


Objednat si můžete i tištěnou verzi (11x A4, kvalitní barevný tisk na tvrdém papíru /160g/).

Cena: 269 Kč + poštovné (35 Kč obyčejné psaní, 75 Kč doporučeně).


Tip! K venkovnímu užití určitě listy zalaminujte (nebo vložte do eurosložky a zalepte izolepou). Karty v přírodě doporučuji přivazovat provázkem, ať nic neničíme. Já jsem do každého rohu udělala děrovačkou díry, provázek provlekla a přivázala kolem kmene stromu.

2 712 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page